Over ons

Kom meer te weten over onze specialiteiten

Wie zijn we?

Als accountantskantoor verzorgen wij de boekhouding van uw onderneming. Wij kunnen u helpen bij de opstart van uw bedrijf en begeleiden u door het opstellen van uw financieel plan, de organisatie van uw boekhouding, het zoeken naar de beste financieringsvormen nodig om uw doelstellingen te verwezenlijken.

Wij hanteren de nieuwste optimalisatie technieken zodat de structuur van uw onderneming goed in elkaar zit. Wij onderzoeken of het onderbrengen van uw éénmanszaak in een vennootschap voor u de beste oplossing is.

Onze ervaring

Wij hebben vele jaren ervaring op alle vlakken om zo altijd het resultaat te bekomen dat het beste is voor u!

Professionele begeleiding
Volledige opstart nieuwe onderneming
Uitgebreide kennis en ervaring inzake vergunningen
Specialist in landbouwactiviteiten en voedingssector

Ons team

Ivan Dekeyzer

Zaakvoerder
0
Specialisten
0
Jaar actief
0
Provincies vertegenwoordigd

Accountants & belastingconsulenten

Het beroep van accountant en belastingconsulent is een gereglementeerd beroep zodat U zeker kunt zijn van hoogstaande kwaliteit.

We scholen ons regelmatig bij (meer dan de verplichte uren die worden opgelegd door het Instituut van Accountants & Belastingconsulenten).
De specifieke btw verplichtingen, de optimalisatie van Uw belastingaangifte of aangifte in de vennootschapsbelasting zijn voor ons gekende materie. Daarnaast verdedigen wij U tegenover de fiscale overheden. Wij hebben daartoe alle voorname databanken en programma’s in huis.

De keuze van een geschikte boekhouder of accountant is heel belangrijk voor uw bedrijf. Uw boekhouder of accountant zorgt er niet alleen voor dat U al Uw boekhoudkundige verplichtingen kunt nakomen, hij verleent U bijstand zowel bij de opstart als in de latere loopbaan.

Wenst u meer informatie ? Contacteer Unifisc.